Kära läsare

"Allting har ju gått så fruktansvärt fort nu den senaste dagen även fast hela helgen har känts som en vecka på många sätt och vis. Men nu sitter vi alla, deltagare som pr, hemma i varierande städer och kanske till och med saknar någon redan. Vi saknar er med! Det har blivit lite på efterslänten med bloggen eftersom det är lite svårt att hinna med, men jag har försökt att väga upp det med något enstaka mobilblogg-inlägg from time to time. Men nu sitter jag här och förbereder alla bilder och inlägg som ska delas med er förväntansfulla och nyfikna" - Bloggis 
 
Det hölls ju en galamiddag igår kväll och vi kan nog alla enas om att parken aldrig sett så snygg ut, right? Pr-folket (alla ur miljötinget) har gjort ett sånt himla bra jobb med allt under veckan, men framförallt vid galamiddagen. Wow! 
Manno ur tinget sjöng tillsammans med sina fantastiskt duktiga vänner under middagens förlopp och all kredd till er killar. Och hatten av för alla som serverade och passade upp på föreläsare, talare och deltagare under kvällens gång och under hela helgen. Nu när tacktexten är skriven så lägger jag in lite mingelbilder från lördagskvällen som inte bara bjöd på god, såklart vegetarisk, mat utan också trevliga talare och extremt snygga värdinnor. Ni deltagare var ju rätt så stiliga ni också om jag får säga det själv.
 
Ni får ursäkta att många av bilderna blev lite suddiga. Det var inte så lätta att fota i det ljuset och jag är världens amatör egentligen. Men detta är många av kvällens mingelbilder bestående av deltagare, miljötingets fina folk, ljudtekniker, musiker och talare. Speaking of speakerzZ..
..så kom Johan Stråle från Avesta Kommun och välkomnade alla till middagen och förklarade varför han stolt sponsrade detta evangemang. Vi är evigt tacksamma över dig, Johan! Jag kan även avslöja att han älskade bandet med Mannocherh i täten. Vilket resterande av folket också gjorde med tanke på de skrik och applåder som utdelades. Här poserandes med miljötingets duktiga projektledare Linnea Wickman!
Även Filip Åslund Tröger, grundare för Greaid- ett företag som säljer bidragsbevis kom och talade om hur du kan uppnå dina mål genom att starta en företagsverksamhet. Dem investerar kompetens och pengar i sociala entreprenörer och bra idéer kan man väl beskriva det lättast som. För mer info gå gärna in på deras hemsida där dem beskriver bättre och du kan läsa mer. Skitbra om ni som klass vill tjäna lite extra pengar till en skolresa och samtidigt jobba för något gott! 
 
En av kvällens höjdpunkter, förutom den alldeles underbara ekologiska maten, var när DJ-duon Kardex levererade den bästa partymusiken med sina remixer. Gruppen består av Adam Östberg och Emil W Bergvik, gilla gärna deras sida på facebook "Kardex Official". 
 
 
För alla er nya ansikten på bloggen, föräldrar eller blivande deltagare så är det verkligen synd att ni inte var med, men jag lovar att nästa års miljöting blir minst lika bra, så ta vara på chansen medan ni kan och var med att påverka samtidigt som ni har såhär <-------------------------------------------------------> jäkla roligt! Miljötinget hittar ni här på bloggen, på hemsidan och på facebook där det uppdateras och skrivs, just nu, en massa positiva feedbacks från årets möte i Avesta. And I couldn't agree more! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0