MED VISIONEN OM ATT FÅ VARA DEN MAN ÄR

 

HÖR UPP! Kvällens husband är Dandrylion. Inte Danderyd-lion. Det är ett gäng från Säter. Inte heller Dandylion. För det är inga visor om blommor som blommar.

Vi har äran att ha IdaLisa här i vårat crew som scenansvarig. Scenen hon själv kommer inta tillsammans med basisten Jacob Törnfeldt, gitarristerna Jonathan Peleback och Henrik Palander. På trummor har de David Virelund.

IdaLisa studerar sam-beteendevetenskap. När vi pratar nämner hon estetik. Vikten av att kunna vara musikalisk och att det när man kan höra att något låter fel som är en av viktiga byggstenar. Men det är inte genom någon estetisk linje på någon gymnasieskola. Det är av eget brinnande intresse.

Drivkraften ligger i att våga vara sig själv. Dock finns ett stort intresse för musik i familjen också.

-          Jag har alltid sjungit. Gospel, i kyrkokörer. Mycket inom emo-stilen, säger hon.

I Dalarna har de haft en del spelningar, på bl. a pubar. Men för stunden lägger de mest krut på att spela in. I Säter, där de kommer ifrån vet de flesta om vilka de är. Där har de redan tagit stor plats. Men drömmen är att sprida sin musik ännu mer. 

-          Om man ska jämföra vårat band med ett annat liknande skulle det kunna vara Paramore. Men vi har delad smak av vilka vi band vi personligen inspireras av i bandet. Min stora idol är Maja Ivarsson. Även Lady Gaga och Beyonce som också står för sig själva.

Igår kom deras låtar med på Spotify. En av låtarna de kommer spela ikväll är Kings of Crowns. Det blir ingen mysmusik utan vi rivstartar helgen. IdaLisa, med band ser fram emot kvällens publik!

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0