Inspirerad och omskakad - Miald Mohammadi

 
Inte bara med oss på scenen. Utan antal berörda av Milads inspirationsföreläsning bekräftade också vilken medmänniska han är. Från akt ett åkte hatten av. Han öppnade upp sitt hjärta, hjärtat som lett honom till alla projekt han velat utföra i livet hittills. På frågan om hur många som mått riktigt dåligt någon gång i sitt liv vågade majoriteten av publiken räcka upp handen. Det såg ut som att det var alla. Vi vågade vara sårbara. Sårbarheten som han förespråkar och som Milad, stadsvetaren, juristen och medmänniskan Mohammadi förespråker. Som han anser som en viktig ingrediens i samhället.
 
Vi får lära känna honom närmare, hans bakgrund och framförallt hans mamma. En viss igenkänningshumor uppstår när han talar om hans mammas sydländska temperament. Ett skratt bryter ut när vi får se en bild där hon visar fingret, på storskärm. Hans mamma som gjort klart för honom att det inte är synd om honom, vilket sedan drivit honom framåt i det han gör.
 
Det han gör är nytänk. Entreprenörskap. Våga sätta en idé in i ett sammanhang och få andra att delta i det. Soppköket till exempel. Det började med en FB-grupp med en ett gäng som upptäckte att de tyckte likadant. Det gäller att ta små steg i taget och våga ta det även om man inte vet om det kommer lyckas, eller vad det ens kommer leda till. Hörde ni honom? Kör nu!
 
Vi fick gratulera hans kära mor på födelsedagen då han ringde upp på högtalare. En video på det, kommer snarast!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0