Vi gör skillnad.

 

Det ni åstadkommit under 3 dagar kommer vissa människor inte på under en hel livsstid. För vissa fanns ett genuint intresse redan innan de kom hit. För andra krävdes bara nyfikenheten.

Använd det mod ni haft här. Gör något ännu bättre än ni gjort ifrån er här. Dra nytta av de kontakter ni knutit. Personligen tycker jag det bästa varit när jag kunnat sätta mig ner vid er och ni har delat med er av era idéer. Det är inte bara work shop-ledarna, föreläsarna, inspiratören Milad Mohammadi m.fl. som har inspirerat här. Det har även ni gjort. Man ska slå sina kloka huvuden ihop för då blir det dubbelt så bra

300 personer kan ni höra av er till om ni behöver fler till er idé, minst. Antingen nu eller i framtiden. Vi vet nu att minst 300 personer är beredda att våga vara förändringen. Tack och hoppas vi ses nästa år. Om inte det hoppas jag att vi hörs!

Elin Sparr har också bloggat om sina upplevelser under eventet. Kan vara kul att se det från en deltagares perspektiv!

 

 
Linn är rätt nöjd även om hon står utanför gruppkramen!
 
 
Ett tjej fick ett anteckningsblock i sitt Happy Meal. I sovsalen bestämde de sig för att skriva ner varandras namn i den. Här har det övergått till mobilskalet.
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0