"Om du vill gå fort, gå ensam. Om du vill gå långt, gå tillsammans" - Sofia Lindman

Årets sista föreläsning har vi att tacka Sofia Lindman och Camilla Keller för. De höll en föreläsnnig om att våga följa sina drömmar, kliva ur sin comfort zone och inte vara rädd för att misslyckas. De pratade också mycket om hur viktigt det är att ha någon att prata med och ventilera sina tankar hos och att även om det känns som att en är helt själv står en sällan helt ensam i en dröm.
Sofia är 19 år med har redan hunnit med mycket. Hon har bland annat jobbat på Lovely Days på Fryshuset i Stockholm, drivit en insamling till förmån för humanitära katastrofer, startat upp en rap-kör för tjejer och varit en del av We_Change-turnén. Men hon tycker att det är viktigt att inte framställa sig själv som en supermänniska och hon betonar i föreläsningen att hon har haft många idéer som hon inte fått igenom och några projekt som hon fått avbryta. När Sofia pratar om hur hon vill att framtiden ska se ut tycker hon att vi måste sluta vara så egoistiska och börja ta hänsyn till och respektera varandra. Hon säger också att: "Vi måste sluta vara så bekväma" och menar att om jorden ska hålla även år 2030 kanske vi i västvärlden måste sänka vår materiella standard en del.
Sofia och Camilla träffades för ett par år sedan när de båda skulle spela in en Pepsi-reklam och sen visade det sig att de skulle åka på samma konferans någon helg senare. Väl på konferensen började de diskutera idéer, vad som är fel med världen och vilka för sorts projekt de ville bedriva. Idag har de stått tillsammans på Miljötingets scen och hållt en föreläsning som inspirerat deltagarna att våga vara förändringen och att inte ge upp om det skulle vara så att ett projekt misslyckas.
 
 
 
Sofia Lindman
 
 
Camilla Keller
 
 

Kommentarer
Postat av: hay day tips and tricks ios

New hay day hack for 2016 displayed in this
video clip is famous online tool which need to enable you to obtain coins and rubies pack.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0