Föreläsare: Daniel Öhman. Matens pris

 
 
- Någon sa att vi inte kommer vilja äta efter din föreläsning, sa en av deltagarna.
 
Daniel Öhman svarade att han tyckte det var tvärtom. Att man får veta mer om vad man vill äta mer av, helt enkelt. Det byggde han sin föreläsning på.
 
Daniel Öhman är den grävande journalisten som fått Stora Journalistpriset två gånger för hans avslöjandet. Vi fick höra närmare om det. Dessutom fick vi knep på hur vi skulle tackla situationer då exempelvis sjötungan smakar som fiskbullar. Även hur man kan göra ett tappert försök på att lura med sig förgiftat vatten från Vietnam. När han försökte göra det blev han nämligen tagen på bar och gärning.. En stor del av publiken utgjorde tillsammans en besviken suck. Dock vände han på det. Sverige fick veta om det förgiftade vattnet vi importerar fiskar från. Detta genom inspelningen av hela händelseförloppet.
 
Han hade oss deltagare med sig. Innan han lämnade scenen fick han begränsa antal frågor för att hinna med sitt tåg. Även vi var lite efter i tiden och sprang till lokalen Musikverket. Här sattes solrosprojektet igång, med pysselhörna! Det kommer upp video på det senare! Berättar även mer om vad det otroligt bra solrosprojektet innebär i det inlägget. Bjuder endast på glada bilder därifrån nu.
 
"mind the gap"
 
Ellen Wästfelt, Emma Nilsson och i bakgrunden - Emanuel Franzén!
Pysselstuga
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0