Miljötinget 2014 har officiellt invigts

Hej!
Det har varit mycket att göra idag så bloggen har inte hunnit uppdaterats. Men, här kommer ett inlägg om invigningen med bilder från den och incheckningen. 
Invigningen började med att Miljötingets kära konferencierer IdaLisa och Alise dansade loss till "Eye of the tiger", sen presenterades programrådet och vi dansade Miljötinget-dansen.
 
 
 
 
 
Sen blev deltagarna välkomnade till Borlänge och fick lite allmän information. Vi har två regler på Miljötinget och de är att 1) vi ska vara sjyssta mot varandra och 2) användande av droger och alkohol är totalt oacceptabelt.
 
Men med det sagt kom vår projektledare Matilda upp på scenen och tackade programrådet för vårat jobb med tinget och sen berättade hon den otroligt roliga nyheten att EU-parlamentarikern Fredrick Federley nominerat Miljötinget till EUs medborgarpris. Resultatet från EUs medborgarpris kommer i februari, så vi håller tummarna fram tills dess.
 
Den var en fullspäckad invigning i år. Efter projektledarens tal kom en representant från "Håll Sverige Rent" och berättade om att Miljötinget i år är ett miljödiplomerat event med allt vad det innebär. Vi äter vegetarisk mat hela helgen, deltagarna tar sig hit med kollektivtrafik och får miljövänliga tröjor och påsar, och det är bara några av grejerna som gör Miljötinget till ett miljödiplomerat event!
 
Sen kom Inga-Lill Persson från Region Dalarna upp på scenen, höll ett tal och sen klippte hon och Marie Jonsson från Borlänge kommun bandet och Miljötinget hade officiellt invigts. 

 
 
Grymt kul invigning! Här kommer lite fler bilder från dagen:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0