FÖRELÄSNING MED MARCUS FRÖDIN!

Marcus Frödin, en av våra fantastiska inspiratörer som kommit ända från Arvika för att föreläsa hos oss intog scenen strax efter invigningen.
Marcus Frödin pratar om att man ska våga ha drömmar och att man ska våga göra sina drömmar till verklighet.
Han menar att man måste ha action i sig och vara drömförverkligaren, man måste möta eventuella motgångar med en positiv attityd och alltid testa nya lösningar! Man ska inte bara drömma, utan man ska skapa sina drömmar. Man ska våga prova, våga misslyckas och även våga att lyckas.

"Du behöver ha en dröm för att gå till handling, du behöver ha inspiration. du måste tro att allt är möjligt, du måste ha en övertygelse, du måste framför allt ha action - Gör något!"

Marcus menar att just NU är det en stor entreprenörsrevoulation i vårt samhälle, med hjälp av all dagens teknik kan du i din egna tv-soffa äga och styra ett stort och framgångsrikt företag och samtidigt ha hur kul som helst!Hur bra låter inte det? Idag vill vi vara entreprenörer, vi vill göra allt själv och vara vår egna drivkraft, vi vill få något att hända. "I min värld är alla entreprenörer" säger Marcus stolt under sin väldigt inspirerande föreläsning, och visst är vi väl det?
År 1937 var definitionen av entreprenör " det är som en person som är aktiv och vill få något gjort" precis som vi som är på miljötinget, vi vill våga vara förändringen och genom att åka på miljötinget och aktivt lära sig något bidrar vi alla till att våran gemensamma dröm om en bättre miljö, går från dröm till verklighet!

"Ur mitt perspektiv handlar det om att börja designa min framtid, vår framtid. Skapa den som vi vill ha den!" är bara lite av alla mycket klocka och inspirerande ord Frödin uttrycker sig med.

Visst är han fantastiskt? Han tog scenen med storm och var verkligen pricken över i:et för att starta denna sjukt inspirerande och fullspäckande helg!
Marcus har redan öppnat den stängda dörren och vi har redan bundit nya band med nya trevliga kompisar!
Nu vill i alla fall jag göra alla mina drömmar till verklighet!
Vill inte ni?

Marcus Frödin - Drömförverkligare och inspiratör

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0