Miljötinget 2015


Nu är bloggen igång igen!

Nu har tystnaden äntligen upphört och hjältinnan Sanaz är i farten. Ni kanske har sett min fina presentation på miljötingets instagram (miljotinget) och redan vet vem denna paprika älskande skribenten är. Men om inte tänker jag presentera mig lite. Mitt namn är Sanaz Häffner Malekkhaiat, jag bor i Gävle och är 17 år. Just nu går jag mitt andra år på det naturvetenskapliga programmet och engagerar mig i miljötinget på min fritid.  Jag ”jobbar” inom fokusgruppen marknadsföring och har därför fått äran att blogga under vårt fantastiska event. Här kommer det därför komma inlägg under Miljötinget helgen, med interjuver, bilder och sammanfattningar över allt som händer. Men för att du ska förstå vad som skrivs på denna blogg måste du ju komma! Det är ju ingen idé att bara läsa om Norlie & KW om du kan få uppleva deras spelning. Så se till att anmäla er på www.miljotinget.se/anmalan och fira 25 års jubileum med oss.

Hoppas vi ses där //Sanaz


Ny projektassistent

Även fast det är väldigt tyst här på bloggen så fortsätter arbetet inför Miljötingets stora 25-års jubileum. Förhoppningsvis ser ni oss på sociala medier ibland där vi försöker synas så mycket vi bara kan och från och med nu kommer jag att försöka uppdatera bloggen.
Jag är i alla fall ny projektassistent. Har varit en del av miljötinget i rätt många år (sedan 2010) så egentligen känner jag mig inte speciellt ny men spännande att vara en del av projektledningen.
Just nu håller vi på att skicka ut mer information till skolorna för att få dem att skicka så många underbara deltagare som möjligt. samt att vår anmälan äntligen öppnat WHOOPWHOOP.
I år firar vi hela 25 år. Det kommer att innebära en massa spännande nyheter och eftersom jag kan tänker jag berätta att vi nu i veckan kommer att släppa ytterligare EN STOR HÄNDELSE. Jag lovar ni kommer inte att ångra er!!! Så se till att anmäla er på www.miljotinget.se/anmalan 
 
Ha det bra// Petra

RSS 2.0